fbpx

Profesionalno usmjeravanje

Kako bismo Vas mogli što bolje usmjeriti u donošenju odluka o Vašem daljnjem obrazovanju, osposobljavanju te zapošljavanju provodimo usluge profesionalnog usmjeravanja i savjetovanja.

Pomoći ćemo Vam pri odabiru srednje škole ili fakulteta, pri odabiru budućeg zanimanja ili promjeni sadašnjeg zanimanja.

U sklopu pregleda testiramo različite intelektualne sposobnosti, osobine ličnosti i profesionalne interese te se provodi razgovor sa psihologom.

  • Intelektualne sposobnosti – verbalno, numeričko, apstraktno, spacijalno i mehaničko rasuđivanje te poznavanje gramatike i pravopisa
  • Osobine ličnosti – dominantne osobine ličnosti, uobičajeni obrasci ponašanja i reagiranja
  • Profesionalni interesi – samoprocjena vlastitih interesa i kompetencija za odabir zanimanja
  • Razgovor sa psihologom – upoznavanje s Vašim interesima i željama, prezentacija rezultata testiranja te savjetovanje oko odabira škole, studija ili zanimanja

NAŠI PSIHOLOZI STOJE VAM NA RASPOLAGANJU:

 

ORLAN TUS:    orlan.tus@nemetova-prima.hr

MATEA PAJTLAR:   matea.pajtlar@nemetova-prima.hr  

 

KONTAKT TELEFON:  095 307 6393

Vaš sljedeći korak?

Vaš sljedeći korak? Ispunite formu i javite nam se!

Teško se uvijek odlučiti u moru opcija. Najbolje Vam možemo pomoći oko sljedećeg koraka nakon što stupimo u direktni kontakt. Ispunite kratku formu, napišite nam što Vam je potrebno i što god mislite da je važno za znati. U kratkom roku ćemo Vam se javiti i predložiti sljedeće korake.

Ispunite formu