Liječnički pregled za upis u srednje škole i na fakultete

CIJENE PREGLEDA ZA UPIS U SREDNJE ŠKOLE I NA FAKULTETE

  • Pregled za upis u srednje škole i na fakultete: 200 kuna
  • Pregled za buduće vozače motornih vozila, elektrotehničare, tehničare za mehatroniku i zrakoplovne tehničare (ZIM, IRE, ZP) : 350 kn

CIJENE PREGLEDA ZA UPIS NA KINEZIOLOŠKI FAKULTET

  • Kompletan pregled za upis na KIF: 300 kuna
  • Sa sobom na pregled obavezno ponijeti KIF-ov obrazac (dostupan ovdje) za pregled te potvrdu izabranog doktora medicine o zdravstvenom stanju.

Odabir srednje škole i fakulteta velika je životna odluka. Upoznavanje vlastitih vrijednosti, interesa i sposobnosti nije lagan zadatak, ali je prijeko potreban u procesu donošenja tako važne odluke kao što je izbor zanimanja.

Pri odabiru zanimanja važno je promisliti što volite raditi kako bi odabir Vašeg zanimanja bio ono što zaista volite raditi, a to vrijedi i za odabir srednje škole i za odabir fakulteta. Radni vijek traje 40 godina i idealno bi bilo biti u mogućnosti raditi ono što volimo i možemo.

Savjetujemo Vam da prije upisa u srednju školu pogledate “Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija srednjoškolskih obrazovnih programa” izdanog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, koji prilažemo u nastavku.

Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija srednjoškolskih obrazovnih programa možete preuzeti ovdje: Dokument

Prije upisa u srednju strukovnu školu i na fakultet, potrebno je obaviti liječnički pregled kod specijaliste medicine rada. U Ustanovi Nemetova-Prima liječnički pregled možete obaviti brzo, profesionalno i u jednom danu.

Što ponijeti na liječnički pregled?

  • potvrda o zdravstvenom stanju od liječnika obiteljske medicine izabranog doktora medicine ne starija od 1 mjeseca – donijeti sa sobom na pregled
  • medicinska dokumentacija/nalazi u slučaju postojanja bolesti/stanja – donijeti sa sobom na pregled

Što sadrži liječnički pregled?

  • Pregled za upis na KIF: obiteljska, osobna, radna i sportska anamneza, klinički pregled, EKG u mirovanju, spirometrija, laboratorijske pretrage KKS, GUK, urin te dodatne dijagnostičke pretrage sukladno indikaciji

Vaš sljedeći korak?

Vaš sljedeći korak? Ispunite formu i javite nam se!

Teško se uvijek odlučiti u moru opcija. Najbolje Vam možemo pomoći oko sljedećeg koraka nakon što stupimo u direktni kontakt. Ispunite kratku formu, napišite nam što Vam je potrebno i što god mislite da je važno za znati. U kratkom roku ćemo Vam se javiti i predložiti sljedeće korake.

Ispunite formu

Politiku o zaštiti osobnih podataka možete pročitati ovdje.