01/4693 103 u terminu od 11h do 15h
info@nemetova-prima.hr
Radno vrijeme 07:00 - 14:00 pon-pet

UPITNIK ZA VOZAČKE DOZVOLE

Trebate obaviti liječnički pregled za dobivanje ili produljivanje vozačke dozvole?
Saznajte gdje i kako to najbolje napraviti!

Liječnički pregled za dobivanje ili produljenje vozačke dozvole obavlja se u svrhu izdavanja Uvjerenja o tjelesnoj i duševnoj sposobnosti za upravljanje vozilima određenih kategorija. Osim što je zakonski propisan, liječnički pregled neophodan je iz jednog jednostavnog razloga – utvđuje posjedujete li zdravstvenu i duševnu sposobnost za upravljanje motornim vozilima bez indikacija za opasnost po sebe i druge u prometu.

Liječnički pregled za vozačke dozvole obuhvaća kompletan pregled specijaliste medicine rada, pregled vida i psihologijsko testiranje te laboratorijske pretrage, pregled sluha i EKG kod profesionalnih vozača.

Kriteriji za dobivanje i produljenje vozačke dozvole, kao i svi liječnički pregledi od strane liječnika medicine rada, strogo su definirani Pravilnicima i zakonskim propisima te kao takvi nikad nisu podložni slobodnoj odokativnoj procjeni.

Ispunite kratki upitnik i saznajte kako se možete najbolje pripremiti za liječnički pregled te gdje ga i kako možete najbolje obaviti.

Upitnik sadrži vrlo jednostavna i kratka pitanja na koja ćete dobiti personalizirani odgovor u najkraćem roku.