01/4693 103 u terminu od 11h do 15h
info@nemetova-prima.hr
Radno vrijeme 07:00 - 14:00 pon-pet

Liječnički pregled za upis u srednje škole i na fakultete

  • Liječnički pregledi

    za upis u srednje škole i na fakultete

Odabir srednje škole i fakulteta velika je životna odluka. Upoznavanje vlastitih vrijednosti, interesa i sposobnosti nije lagan zadatak, ali je prijeko potreban u procesu donošenja tako važne odluke kao što je izbor zanimanja.

Pri odabiru zanimanja važno je promisliti što volite raditi kako bi odabir Vašeg zanimanja bio ono što zaista volite raditi, a to vrijedi i za odabir srednje škole i za odabir fakulteta. Radni vijek traje 40 godina i idealno bi bilo biti u mogućnosti raditi ono što volimo i možemo.

Savjetujemo Vam da prije upisa u srednju školu pogledate "Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija srednjoškolskih obrazovnih programa" izdanog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, koji prilažemo u nastavku.

Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija srednjoškolskih obrazovnih programa možete preuzeti ovdje: Dokument

Prije upisa u srednju strukovnu školu i na fakultet, potrebno je obaviti liječnički pregled kod liječnika medicine rada. U Ustanovi Nemetova-Prima liječnički pregled možete obaviti brzo, profesionalno i u jednom danu.

Što ponijeti na liječnički pregled?

Potrebna dokumentacija
- osobna iskaznica
- potvrda liječnika obiteljske medicine (ne smije biti starija od 3 mjeseca)
(prema dogovoru, obiteljski liječnik ovo mišljenje može poslati i na našu Ustanovu faxom na broj 01/4693-155 ili e-mailom na adresu info@nemetova-prima.hr, ali OBAVEZNO prije dolaska na pregled)
- ukoliko imate neku kroničnu bolest, donesite zadnje nalaze nadležnog specijaliste

CIJENE PREGLEDA ZA UPIS U SREDNJE ŠKOLE I NA FAKULTETE

  • Pregled za upis u srednje škole i na fakultete: 200,00 kuna

CIJENE PREGLEDA ZA UPIS NA KINEZIOLOŠKI FAKULTET

  • Kompletan pregled za upis na KIF: 300,00 kuna
  • Sa sobom na pregled obavezno ponijeti KIF-ov obrazac (dostupan ovdje) za pregled te potvrdu liječnika obiteljske medicine o zdravstvenom stanju

Što sadrži liječnički pregled?

  • Pregled za upis na KIF: obiteljska, osobna, radna i sportska anamneza, klinički pregled, EKG u mirovanju, spirometrija, laboratorijske pretrage KKS, GUK, urin te dodatne dijagnostičke pretrage sukladno indikaciji